3a divisió FEF

La primera final

‘Play-off’ d’ascens a 2a FEF. L’Olot s’enfronta al Sant Andreu en les semifinals a partit únic a Can Rosés (18 h)

Olot Sant Andreu

OLOT:Batalla, Aimar, Gerard, Carles Mas, Callís, Ot Serrano, Vallès, Bigas, Eloi, Xumetra i Arranz.BAIXES:Uri Ayala i Albert Blázquez (lesionats).SANT ANDREU:Miguel Ramos, Llamas, Vives, Noguera, Argilaga, Domènech, Gimeno, Aparicio, Carreón, Pau Morer i Fassani.BAIXES:cap.LLOC I HORA:Can Rosés (Rubí), a les 18 h.ÀRBITRE:Alins Rodríguez.

L’Olot donarà el tret de sortida al play-off d’ascens a segona divisió FEF enfrontant-se al Sant Andreu, el cinquè classificat del grup cinquè (a les 18 h). Can Rosés serà l’escenari, aquest cap de setmana i el vinent, de la disputa de les semifinals i la final de la cursa cap a l’ascens, un camí en el qual qui vulgui pujar haurà de superar un tercer obstacle més, una finalíssima a partit únic a Madrid contra un altre dels vencedors de la promoció territorial d’arreu de l’Estat.

Els de la Garrotxa, que després d’anar gairebé tot el campionat en primera posició van veure com el Manresa s’enduia el premi del títol i l’ascens directe, hauran de refer-se i guanyar o empatar al final dels 90 minuts i els 30 posteriors d’una pròrroga per continuar vius. La millor classificació final en la lliga atorga als olotins el dret de passar en cas d’empat a la fi dels 120 minuts evitant els penals. “La manera d’entrenar dels jugadors em transmet que estan preparats per competir. Hem de ser seriosos al darrere, jugar com a equip i aprofitar les ocasions. Això és una final, si perds te’n vas a casa”, comenta el tècnic de l’Olot, Manix Mandiola, conscient que el rival pot tenir un estat anímic més adient. “Hem d’estar a l’altura del rival pel que fa a il·lusió i confiança. Durant el curs hem sigut millors i hem de continuar sent-ho. Si som un equip hi ha qualitat suficient”, deia el d’Eibar, que tindrà les baixes d’Ayala i Blázquez per lesió.

LA PRÈVIA

Els jugadors estan preparats per competir. Hem de ser seriosos al darrere, jugar com a equip i aprofitar les ocasions de gol que generem
Hem d’estar a l’altura del rival pel que fa a il·lusió i confiança, si som un equip hi ha qualitat
Manix Mandiola
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)