3a divisió FEF

Can Rosés enceta la cursa per a l’ascens

‘Play-off’ d’ascens a 2a FEF. L’Olot, el San Cristóbal, el Girona B i el Sant Andreu lluiten per pujar de categoria

Can Rosés serà l’escenari aquest cap de setmana i el que ve del play-off d’ascens català que atorgarà al campió la possibilitat d’accedir a la finalíssima contra un altre dels guanyadors de les altres corresponents disset promocions d’arreu de l’Estat. L’Olot, segon en la lliga; el San Cristóbal (tercer); el Girona B (quart), i el Sant Andreu (cinquè) se les hauran en dues semifinals i una final a partit únic.

Avui obren foc l’Olot i el Sant Andreu (a les 18 h) en un duel entre dos equips que arriben al partit amb estats d’ànim antagònics. Si bé els garrotxins han quedat en millor posició que els andreuencs, el fet de perdre el títol en el tram final del campionat pot haver minvat la confiança de l’equip dirigit per Manix Manidola. Els quadribarrats, en canvi, van assegurar el play-off l’última setmana i han traçat una trajectòria ascendent en la lliga que els ha dut a passar pel millor moment de la campanya en la fase clau de la competició.

Demà serà el torn del San Cristóbal i el Girona B (a les 18.05 h). El conjunt terrassenc ha estat una de les revelacions del curs i la seva regularitat l’ha dut a romandre a la part alta de la taula des de l’inici. Pel que fa al filial gironí, la qualitat dels seus jugadors el fan un equip perillós, una qualitat que no ha pogut tenir regularitat, ja que ha nodrit de futbolistes el primer equip de segona A.

A més de guanyant els seus partits, els millors classificats passaran a la final del dia 15 també si empaten els seus partits al final d’uns hipotètics 120 minuts.

EL ‘PLAY-OFF’

Olot-Sant Andreu 18 h
S. Cristóbal-Giro. B demà, 18:05 h
Vencedor A-Vencedor B 15/5
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)