1a divisió FEF

Descomptant cada tràmit

1a divisió FEF. El Costa Brava rep l’UCAM en el penúltim partit a casa de la temporada

El Costa Brava disputa aquesta tarda (17 h) el segon partit, el primer a casa, des que va certificar el descens a 2a divisió FEF. L’ambició i la motivació lògicament ja no són les mateixes, però els gironins ja van demostrar la setmana passada al camp de l’Atlético Sanluqueño amb l’empat a un que no pensen deixar de competir i que busquen una victòria que faci més lleuger el tràmit d’aquest final de temporada. Avui és un nou dia per no deixar-se anar, perquè els d’Òscar Álvarez rebran la visita de l’UCAM Múrcia, el divuitè classificat, que escura les últimes possibilitats que té de salvar la categoria. A nou punts de la permanència quan en queden nou per disputar, el conjunt de José Manuel Aira ho té pràcticament impossible –a més, li queda enfrontar-se a l’Atlètic Balears, l’Andorra i el Barça B–, però arribarà a Palamós amb el clar objectiu d’allargar el somni. Per tant, si els gironins es deixen anar es poden endur un sever correctiu, ja que l’UCAM, tot i estar en descens, és un dels equips que més facilitat tenen per marcar gols, i ja en suma 40.

Per al Costa Brava, més enllà d’acabar el curs amb orgull i dignitat, l’objectiu és trencar la ratxa d’onze jornades sense guanyar, que ja és la més llarga de la temporada, en què el balanç ha estat de cinc empats i sis derrotes. A més, els gironins han perdut els dos últims partits a casa contra l’Algesires (0-1) i l’Alcoià (0-3). Pel partit d’avui Galindo i Boris, lesionats, i Manchón, sanciont, seran baixa.

4 Partits guanyats 8

14 Partits empatats 10

16 Partits perduts 16

18 Gols a favor 40

44 Gols en contra 49

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)