1a divisió FEF

El Costa Brava goleja a l’UCAM Múrcia en un gran partit dels gironins (3-0)

El Costa Brava, ja descendit i, per tant, sense al·licients classificatoris, ha sortit amb ganes de dir l’última paraula i dificultar a un rival que s’ho jugava tot en aquest duel. I és que la victòria dels gironins ha suposat el descens matemàtic a segona divisió FEF de l’UCAM Múrcia.

L’inici del matx ha estat igualat. Tots dos conjunts han començat inquietant i posant a prova els porters amb nombrosos xuts entre els tres pals que han pogut aturar sense problemes. Passat el quart d’hora inicial, el primer que ha tingut més encert ha estat el Costa Brava, que s’ha avançat en el marcador gràcies a una molt bona centrada de Campins que Varela ha pogut rematar en un mà a mà amb el porter. A partir d’aquesta diana el partit s’ha refredat. S’han acabat les arribades amb perill i l’equip dirigit per Óscar Álvarez ho ha aprofitat per controlar i dominar el matx. S’han mostrat molt agressius en totes les zones del terreny de joc, tenint la possessió de la pilota i tallant d’arrel les poques arribades dels murcians. En el temps afegit, els visitants han tingut una oportunitat molt bona a pilota aturada per poder empatar, però no ho han aprofitat i s’ha arribat al descans amb victòria local.

A la represa, el Múrcia ha sortit amb una marxa més i al minut 47 han tingut la més clara de tot el partit. Varo ha hagut d’aturar sobre la línia de gol en un gran exercici de reflexos una rematada de Xemi Fernández que s’havia enverinat. Tot i que han apujat la intensitat, el conjunt universitari no s’ha trobat còmode amb la pilota i ho han pogut pagar molt car amb dues arribades perillosíssimes d’Ilyas Chaira, que ha aprofitat els desajustos defensius per rematar a porteria. En els últims vint minuts, s’ha escapat el control que els locals havien portat tot el partit. Els murcians s’han mostrat més atrevits en atac i els d’Óscar Álvarez han hagut de patir perquè no es mogués l’electrònic. Quan més perillava el resultat, els locals han sentenciat amb dos gols més. Primer, en el minut 82, Varela ha situat el 2 a 0 amb un xutàs des del balcó de l’àrea. En la següent jugada, Ilyas tampoc ha perdonat amb una rematada des del punt de penal.

El Costa Brava, amb aquest resultat i el joc que ha mostrat, referma la idea que vol acabar el curs amb orgull i dignitat. De moment, amb aquest triomf, ja han trencat una ratxa d’onze jornades sense guanyar, la més llarga de tota la temporada.