3a divisió FEF

Una final gironina per seguir aspirant a un ascens

‘Play-off’ 2a divisió FEF. L’Olot i el Girona B s’enfrontaran diumenge a Rubí per guanyar la promoció catalana i accedir a la finalíssima estatal

L’Olot i el Girona B es jugaran diumenge a Can Rosés (19 h) l’accés a la finalíssima estatal, l’últim esglaó abans de pujar a segona divisió FEF. Els dos representants gironins van superar el cap de setmana les seves eliminatòries a partit únic contra el Sant Andreu, els garrotxins (1-0), i el San Cristóbal, els gironins (1-0), i s’enfrontaran en la final del play-off català.

Els dos conjunts arriben en un moment òptim al duel. Si bé els de la Garrotxa tenien com a màxim objectiu pujar per la via directa assolint el títol de lliga, una fita que va acabar aconseguint el Manresa en l’última jornada, el bon partit dels de Manix Mandiola contra el Sant Andreu ha revifat l’equip volcànic, que torna a creure en l’ascens i a fer valer la seva millor classificació en la lliga. I és que els garrotxins passaran a la finalíssima estatal si guanyen el matx i si acaben empatant a la fi dels 90 minuts i també en la hipotètica pròrroga que s’hauria de disputar –en cap cas hi hauria penals.

El Girona B també afronta l’eliminatòria amb l’equip motivat i amb totes les peces que habitualment han acompanyat el primer equip a disposició d’Axel Vizuete –tots menys Ricard Artero–. L’ajuda d’Òscar Ureña, Gabri Martínez, Biel Farrés i companyia ha anat la mar de bé als blanc-i-vermells, que veuen com tenen més armes per ser més sòlids i fer mal a qualsevol rival.

Els duels en la lliga

En la fase regular, l’Olot i el Girona B van empatar a zero en terres olotines –Eloi Amagat va fallar un penal en els primers compassos del duel–, i en la tornada disputada a Montilivi, l’equip llavors dirigit per Albert Carbó va aconseguir els tres punts gràcies a una diana de Sergi Arranz i un llançament de penal que el porter Albert Batalla va aturar en l’últim minut. Tot i el balanç favorable a l’Olot, el context de la final serà molt diferent.

EN BON MOMENT

Els dos equips han acabat molt bé el campionat i han fet dues bones semifinals

EN LA LLIGA

L’Olot i el Girona B van empatar a la Garrotxa (0-0) i els olotins van vèncer 0-1 a Montilivi

L’Olot comença a fer bullir l’olla

El club olotí ha estat el primer de moure’s i fer una crida a la seva afició i posa a disposició dels seus socis i sòcies 250 entrades gratuïtes per assistir a la final que es disputarà a Can Rosés diumenge. Els primers a fer la reserva de l’entrada seran automàticament els afortunats amb els tiquets per accedir al recinte i el desplaçament en bus. Hores després d’engegar la maquinària ja hi havia un centenar de socis que havien reservat l’entrada, cosa que fa preveure un desplaçament en massa dels garrotxins fins a Rubí.

D’altra banda, la federació catalana va posar a la venda entrades per al matx a través del seu web per 10,90 euros. Els aficionats podran escollir amb quina de les dues aficions se situen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)