1a divisió FEF

El Costa Brava cau golejat contra el Madrid B (5-1)

El Costa Brava ha vist estroncada la seva bona dinàmica en aquest tram final de temporada, després de certificar el seu descens a segona divisió FEF. Aquesta tarda ha sortit golejat de l’estadi Alfredo Di Stéfano (5-1), i ha trencat una ratxa de dues jornades consecutives sumant.

Els gironins han sortit a la gespa sense complexes. En els primers compassos han estat intensos i s’han fet amb la possessió de la pilota. Però aquest control en el joc no s’ha traduït en ocasions, ja que el Madrid s’ha tancat molt bé en el seu camp i els d’Óscar Álvarez no han trobat espais per arribar amb perill. En canvi, els madrilenys amb molt poc han creat molt. Des del primer moment han amenaçat la porteria defensada per Varo, però no ha estat fins al minut 11 quan una pèrdua de pilota enmig del camp, ha permès al Madrid tenir una doble ocasió claríssima, que el porter visitant ha refusat amb dues parades providencials. Aquesta primera ocasió ha despertat als gironins, que en la següent jugada han tingut el 0 a 1 amb un xut d’Ilyas Chaira que ha tret Luis López amb una mà miraculosa. Després d’aquests primers minuts de tempteig, en el 15’ el Madrid s’ha avançat en l’electrònic amb un xut ras i col·locat de Dotor des del balcó de l’àrea. Tres minuts després, els locals han ampliat distàncies amb el segon. Dotor ha evitat que la pilota sortís per la línia de fons i en una gran passada cap a Álvaro, aquest no ha perdonat des de dins l’àrea. Amb aquests dos gols, el setge a la porteria de Varo ha estat un constant. Però, quan semblava que pitjor estava el Costa Brava, ha arribat el gol de l’esperança. Passada la mitja hora de joc Julen Monreal ha escurçat distàncies amb un xut imparable. Aquest mínim avantatge ha durat molt poc, ja que en el 39’ Arribas amb un mà a mà amb el porter ha enviat l’esfèrica al fons de la xarxa. Així doncs, s’ha arribat al descans amb un contundent 3 a 1.

En la segona part, els locals han continuat assetjant constantment la porteria rival. Aquesta insistència ha tornat a tenir recompensa en el 58’, quan Dotor ha marcat el quart pels madrilenys en un contraatac. Amb aquesta diana, els visitants s’han desinflat i han perdut l’empenta que havien mostrat en els minuts inicials. Els hi ha costat arribar a camp contrari amb perill i en cap moment s’han vist capaços de poder maquillar el marcador. Tot això, mentre el Madrid ha continuat tenint nombroses ocasions per fer la ferida encara més grossa. En el 80’ Gudjohnsen ha situat el 5 a 1 definitiu.