1a divisió FEF

El Nàstic guanya l’Albacete i manté viva la flama (0-1)

1a divisió FEF L’equip dirigit per Raül Agné ha aconseguit un triomf molt important al descompte per seguir viu en la lluita per jugar la promoció

El Nàstic suma tres punts vitals per continuar viu en el somni d’entrar en la zona de play-off (0-1). El Carlos Belmonte es queda gelat amb el gol de Bonilla en el temps afegit.

Els primers minuts de joc li han servit al conjunt grana per disposar de bones ocasions. Pablo Fernández ha estat a punt de marcar després d’una bona centrada d’Aythami. La pilota ha sortit fregant el pal. El davanter asturià, al minut vint-i-quatre, ha tornat a posar a prova Bernabé que aquesta vegada ha atrapat la pilota sense problemes.

L’equip de Raül Agné ha estat superior fins al tram final de la primera part, després de fer una pausa d’hidratació, els del Carlos Belmonte han xutat per primera vegada entre els tres pals. Sense gaires complicacions, el partit ha arribat al descans amb empat a zero.

A la represa, Edgar Hernández ha entrat al terreny de joc en el primer canvi del partit. El millor Albacete ha vingut a través de bons contracops. Primer Riki i després Dani González han fet treballar a Manu García, fins al moment inèdit. Al cinquanta-sis, Manu Fuster ha estavellat una pilota al pal.

Agné ha mogut unes quantes peces i ha trobat més comoditat per arribar a àrea contrària. Pedro del Campo ha avisat amb un xut que ha sortit per sobre del travesser. Quan semblava tot dat i beneït, Bonilla ha marcat el gol de la victòria en el descompte. Fet que ha donat molta vida al Nàstic per encarar les dues jornades finals i tenir possibilitats d’entrar en zona de play-off.

Els tarragonins se situen setens empatats amb l’Atlètic Balears, primer equip en zona de promoció amb cinquanta-cinc punts. El pròxim partit el Nàstic rebrà al Sevilla Atlètic que té la salvació a tocar.