3a divisió FEF

L’Olot resisteix i somriu

‘Play-off’ d’ascens a 2a FEF. Els garrotxins es defensen del setge del Girona B en el segon temps i en la pròrroga, i fan valer la millor posició en la lliga per accedir a la final estatal de Madrid

Olot 1 Girona B 1

OLOT:Batalla; Aimar, Carles Mas, Bigas; Eric Callís, Terma (Moha, 85’), Èric Vilanova (Ot Serrano, 68’), Ferri (Kilian, 115’); Eloi (Enric Vallès, 100’); Xumetra (Ayala, 105’) i Sergi Arranz (Ferrón, 115’).GIRONA B:Lluc; Benítez (Gabri, 85’), Monjonell, Biel Farrés, Sulei; Adrià Gené (Oriol Comas, 115’), Àlex Sala, Mateo (Unai, 91’), Ureña; Pau Víctor i Richmon (Dawda, 91’).GOLS:1-0 (24’) Mateo, en pròpia porteria. 1-1 (54’) Mateo.ÀRBITRE:Arenas Mora.T.G.:A Sulei (7’), Terma (26’), Arranz (61’), Gabri (88’), Dawda (101’), Ot Serrano (104’), Xumetra (105’), Èric Vallès (117’), Ferrón (120’) i Oriol Comas (121’).T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 900 espectadors a Can Rosés.

Extenuats però amb un somriure d’orella a orella. Així van acabar els jugadors de l’Olot després de resistir el setge d’un Girona B amb molta qualitat individual que ho va intentar tot per aconseguir el premi. El treball i la solidaritat defensiva van donar als de la Garrotxa l’accés a la final del play-off estatal a Madrid, l’últim esglaó per pujar a segona FEF.

L’Olot va iniciar el matx molt bé i amb les idees clares. La seva pressió asfixiava els joves jugadors del filial, que no trobaven la manera de trencar línies i crear perill. I és que, en una d’aquestes pressions, Sulei va perdre la pilota en una zona compromesa i una combinació entre Eloi Amagat i Sergi Arranz va acabar amb el primer servint a la cursa de Callís, que després d’arribar fins a la línia de fons va provar una centrada que, en l’intent de rebuig de Mateo, es va colar dins de la seva pròpia porteria (24’).

Les revolucions del matx van anar a menys fins a la segona part, quan el Girona B va posar totes les cartes de la baralla damunt de la taula. El millor guió possible per als d’Axel Vizuete va començar a traçar-se quan, poc després de començar el segon temps, una pèrdua d’Aimar Moratalla la va aprofitar Pau Víctor, que va retallar el central i va fer una centrada precisa al segon pal que Mateo va rematar amb el cap a gol (54’), traient-se de la motxilla la diana olotina.

Monopoli del Girona B

L’empat va permetre als blanc-i-vermells fer una –o dues–, passes endavant, mentre que l’Olot no sabia com tapar els forats. Les conduccions d’Ureña i els dribblings de Pau Víctor en la frontal generaven pànic entre els jugadors i l’afició garrotxina, que va unir forces per aguantar l’atac i gol gironí. Pau Víctor va fer lluir Batalla (86’) i en l’acció posterior Monjonell va rematar sol amb el cap massa centrat.

En la pròrroga, la tendència es va mantenir, Sulei ho va intentar amb una cavalcada per l’esquerra que Unai va rematar massa creuat (92’). En la segona part, el Girona B va reclamar un penal per mans de Carles Mas, però el col·legiat les va obviar i en els minuts finals la gestió des de la veterania dels olotins va fer precipitar els adversaris, que no van poder superar la muralla plantejada per Mandiola.

ELS VESTIDORS

Hem fet un gran primer temps però ens ha tocat patir. El sacrifici i el treball han tingut recompensa
Manix Mandiola
Entrenador de l’Olot
Ens ha penalitzat l’1-0 tan aviat, però hem fet prou mèrits per passar l’eliminatòria
Axel Vizuete
Entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)