3a divisió FEF

La desena de Manix

‘Play-off’ d’ascens a 2a FEF. El tècnic de l’Olot afronta la seva promoció número 10 i espera trencar la ratxa de sis sense ascendir

L’Olot ho té tot a punt per emprendre el viatge a Madrid a la recerca de l’ascens a segona divisió FEF per pujar així un dels dos esglaons que el curs passat va perdre per culpa del descens de segona B i la posterior reestructuració de les competicions. Per als olotins, el play-off és l’única via per convertir en tot un èxit una temporada del centenari en la qual s’havien fixat l’ascens directe com a objectiu prioritari. Per al seu tècnic, Manix Mandiola, aquesta promoció és una altra oportunitat per fer-se valer i demostrar que la seva experiència pot portar els de la Garrotxa cap a l’objectiu. I és que el guipuscoà, als 64 anys, està disputant la seva desena promoció de categoria.

Fa més de vint anys, el curs 1999/2000, Mandiola va fer pujar el filial de l’Eibar fins a segona B, un fet històric per a l’entitat. La seva segona promoció va ser per pujar a segona A amb el Real Unión i no ho va poder aconseguir, tot i que sí amb el primer equip de l’Eibar la campanya 2006/07. Des de llavors, els sis posteriors intents del tècnic per pujar han acabat malament. Ho va provar de nou amb l’equip de la seva ciutat, l’Eibar, les temporades 2009/2010, 2010/2011 i 2011/2012; també amb el Tudelano, la 2015/2016, i més recentment després de guanyar el campionat de segona B al grup tercer amb l’Atlètic Balears els cursos 2018/19 i 2019/2020.

Amb l’Olot, Manix busca trencar la mala ratxa per donar una alegria a la parròquia olotina.

DOS DE NOU

Mandiola només ha pogut pujar a tercera amb l’Eibar B i a segona A amb l’Eibar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)