Territorial

Joan Soteras pren possessió de nou com a president de la FCF

En un acta a la seu central de la Federació Catalana de Futbol, a Barcelona, Joan Soteras ha pres possessió del càrrec de president de la Federació Catalana de Futbol després de guanyar les eleccions que es van celebrar el passat diumenge, en què el candidat continuista va obtenir 396 vots dels 1.041 vots emesos, 26 més que el segon en la lluita, Àlex Talavera i superant també Juanjo Isern i Pep Palacios. En l’acta hi han assistit el president de la comissió gestora de la FCF les últimes setmanes, Joaquim del Pino, el president de la UFEC Gerard Esteve i el representant territorial a Barcelona de la Secretaria General de l’Esport Josep March.

Per tancar l’acta, Joan Soteras ha fet el seu primer discurs públic com a president reelegit de la Federació Catalana de Futbol: “Estimats directius i directives que m’heu acompanyat en aquesta campanya electoral. Gràcies per haver dedicat tantes forces. Diumenge va ser un dia històric. Es va batre el rècord de participació d’aquesta federació i van votar més del 85% dels clubs. És una senyal de pluralitat i democràcia. Els clubs ens han escollit a nosaltres. Ens han donat la seva confiança per portar les directrius del futbol català els pròxims quatre anys. Tenim un repte molt important. Ens hem compromès a actualitzar el pla de competició a les necessitats del segle XXI. Ens hem compromès a vetllar de les qüestions econòmiques de manera honrada amb transparència, claredat i bona governança. Ens hem compromès a continuar amb les campanyes econòmiques a favor dels clubs com a mínim amb 3,8 milions d’euros per temporada i estem treballant perquè siguin més. Ens hem compromès a no gravar cap tipus d’augment econòmic dins del nostre mandat. Ens hem compromès a estar en contacte constant amb els clubs. És absolutament necessari conèixer les necessitats dels clubs i tot això amb la ma estesa a tot el futbol català. Estic segur que la resta de candidatures haurien fet una gran feina. Som la candidatura de la concòrdia i la pau. Ens agrada el futbol, el futbol sala i el futbol platja. I per això, i per seguir sent un referent com a federació, treballarem amb totes les forces els pròxims quatre anys. La nostra porta està oberta a tothom. Estic convençut que el 22 de maig va guanyar el futbol. Visca el futbol català.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)