Champions

Jürgen Klopp: “Tenim confiança i hem après a guanyar”

El tècnic del Liverpool ha analitzat la final de la Champions que el seu equip disputa demà a Paris contra el Madrid

El tècnic del Liverpool ja sap què és guanyar la Champions amb el conjunt red i també ha viscut l’amargor de perdre una final contra el Madrid. L’alemany, abans de la sessió d’entrenament prèvia a la final de demà a l’Stade de France, ha analitzat la gran final de demà contra el conjunt blanc (21h).

Ambient al vestidor

“L’equip està molt bé i amb ganes de viure el partit. Fabinho i Thiago han pogut entrenar i veurem com es troben per jugar demà.”

La revenja contra el Madrid

“No ho sé com em sentiré si els guanyem, m’ho hauràs de preguntar si passa després. No podem comparar el seu nivell d’experiència amb el nostre. No tenim la mateixa però és la nostra tercera final en cinc anys i és especial. Estem centrats en com preparar la final però no pensem en com ens sentirem si guanyem. Ja ho veurem això.”

El terreny de joc

“Quan la gespa és nova normalment és una bona notícia, però aquest és molt recent i veurem com afecta als dos equips. Avui entrenarem i veurem el què. No hi estem acostumats però no és un problema perquè els dos equips jugarem al mateix camp. No m’afecta. Estem contents d’estar aquí i jugaríem contra qualsevol superfície.”

Favoritisme

“No tinc resposta. Veient la història, l’experiència i les remuntades del Madrid diria que són els favorits per experiència, però crec que estem al mateix nivell. Volem fer el nostre partit i si juguem com sabem som un equip difícil de batre. Hem de fer el nostre partit i jugar amb confiança. Ells també en tenen, de confiança, i això és important en el futbol. No m’importa qui és el favorit, m’importa qui guanyi.”

Sadio Mané

“Està en molt bona forma i és un plaer veure’l entrenar i jugar. Ha viscut moltes finals i moltes han acabat amb èxit. No m’interessa el seu futur perquè tots estem centrats en aquest partit i no em preocupa en absolut. No és la primera vegada que arriben rumors del Bayern abans d’una final del meu equip però no és un problema.”

La temporada del Liverpool

“És el món de l’esport i ens jutgen pel resultat final. El que ha fet aquest equip aquesta temporada és excepcional, però només es valorarà el resultat final. Estic molt orgullós del que hem aconseguit, hem guanyat dos títols i gairebé tres. Em sentiré millor si guanyem la Champions, és clar, i és en l’únic que estic centrat.”

La derrota del 2018

“És el punt de partida a la nostra història de victòries. Vam fer un bon partit però vam arribar molt condicionats a aquella final. A més es va lesionar Salah, Karius estava commocionat... són coses que has de viure i has d’aprendre de la manera difícil. He perdut moltes finals a la meva vida però aquest equip ha après a guanyar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)