Champions

Carlo Ancelotti: “Sabem gestionar aquesta mena de partits”

El tècnic del Madrid ha analitzat la final de la Champions que el seu equip disputa demà a Paris contra el Liverpool

L’entrenador del Madrid afronta la final de la Champions League amb la mateixa naturalitat que qualsevol partit disputat fins ara, i és que viurà la cinquena final i té l’oportunitat de guanyar el seu quart títol. Per això, en la roda de premsa prèvia s’ha mostrat molt tranquil.

Els tocats del Liverpool

“Si un jugador està lesionat no pot jugar. Si els que té el Liverpool poden jugar és que no estan lesionats. Potser no han pogut entrenar però no afectarà al seu rendiment en el partit”

El repte personal

“He pensat moltes vegades que l’any passat estava a l’Everton i em va trucar el Madrid. Ha passat un any i sembla molt. Ho visc amb naturalitat. És un gran èxit per nosaltres ser aquí i sabem l’exigència i la història d’aquest club, però arribar fins aquí ha estat molt important. Hem fet una temporada molt bona i estem a punt d’aconseguir-ho tot. Aquest equip sap gestionar bé aquests partits i els veterans ajuden als joves a afrontar el partit amb il·lusió i confiança.”

Respecte la final de Lisboa

“Cada partit té la seva història. Veig la mateixa motivació i menys preocupació perquè Lisboa va ser la clau per aquest èxits dels darrers anys. En aquest cas és diferent.”

La felicitat d’Ancelotti

“Estic gaudint molt d’aquesta etapa amb aquests jugadors i continuï gaudint. Demà sé que arribarà una mica de preocupació a la tarda però la cara dels jugadors em dona molta confiança.”

L’estil de partit

“Hem de plantejar un partit on hem de demostrar les nostres virtuts. Tot el que hem demostrat durant la temporada ho hem de demostrar demà. Hem tingut molt compromís col·lectiu i qualitat individual. Els que han entrat des de la banqueta sempre han marcat la diferència. El Liverpool proposarà un partit intens i amb molta verticalitat. Ells volen això i veurem què plantegem nosaltres. Qui mostri millor les seves virtuts guanyarà.”

El camí

“Ens hem merescut arribar a la final per la qualitat individual demostrada. I amb això no n’hi ha prou, s’ha de fer el col·lectiu que hem tingut amb el compromís. La història del club també ens ha empès en els moments complicats. Per això ens hem merescut ser a la final. Però per merèixer guanyar-la ho hem de demostrar demà.”

El passat a l’Everton

“Sé que els seus aficionats, per la rivalitat amb el Liverpool, aniran amb nosaltres. Tinc bons records de la meva etapa allà i estic segur que em recolzaran demà.”

La cinquena final d’Ancelotti

“Tinc grans records de totes les finals anteriors. És estrany pensar que la final que vam jugar millor el 2005 contra el Liverpool la vam perdre. Això et diu que en una final pot passar de tot i hem d’estar preparats per tot. Penso que hi arribem bé i donarem el cent per cent, però no estic convençut que això sigui suficient per guanyar. Això no ho sabem perquè en el futbol hi ha coses que no pots controlar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)