1a divisió FEF

El Nàstic jugarà el ‘play-off’ d’ascens a segona A

Cara i creu. El Sabadell, que ha perdut a la Nova Creu Alta contra l’Algesires, cau de la quarta a la vuitena posició i en queda fora

El Nàstic i el Sabadell han viscut les dues cares del futbol en una última jornada d’infart a la primera FEF. Els dos representants catalans depenien d’ells mateixos per accedir al play-off d’ascens a segona A, però només els grana han fet la feina guanyant el seu partit a El Collao contra l’Alcoià (0-1). El Sabadell, en canvi, ha perdut contra l’Algesires (0-1) en una Nova Creu Alta plena d’aficionats i ha caigut de la quarta posició inicial fins a la vuitena final.

Pragmatisme grana

El Nàstic ha sortit a El Collao disposat a imposar el ritme que millor li convenia. De fet, els de Raül Agné s’han aproximat tímidament a l’àrea local, tot i que l’Alcoià ha replicat amb dues ocasions. Quan més ben situat estava l’adversari, els grana han assestat un cop que els ha permès avançar-se en el marcador. Després d’una bona jugada col·lectiva, Robert Simón ha provat una centrada des de la dreta i Pablo Fernández, arribant al segon pal ha rematat amb el cap a dins de la xarxa fent pujar el 0-1 (28’).

El Nàstic, amb avantatge en el marcador s’ha sentit l’equip més còmode del món. La gestió dels tarragonins amb el marcador a favor ha estat molt bona i la possessió constant dels d’Agné ha adormit al rival, ha rebaixat la tensió al duel fins a sumar els tres punts que han donat l’accés al play-off d’ascens a segona A. Els grana, com a quart classificat, s’enfrontaran al Racing Ferrol, tercer al grup 1.

Decepció arlequinada

El Sabadell ha tingut una bona entrada al partit. Els de Munitis s’han mostrat intensos però l’Algesires, poc a poc, ha imposat el seu ritme. I és que, els visitants han tingut les millors ocasions del primer acte amb un llançament de corner directe de Tomás Sánchez que ha topat amb el pal (13’) i un xut, tot seguit, d’Álvaro Leiva que gràcies a la intervenció de Bernad i, de nou, el pal, han refusat el perill (14’). L’avís de l’Algesires ha fet despertar als arlequinats, que tot i això, els ha costat generar ocasions a l’àrea contrària.

La segona part ha començat fatal pels interessos del Sabadell. Una centrada de Leiva des de la banda dreta l’ha aprofitat Pepe Mena arribant amb força des del segon pal per superar l’estirada de Bernad (58’). La diana ha caigut com un gerro d’aigua freda a la Nova Creu Alta, que ja sabia que o el seu equip remuntava o les opcions de play-off s’esvaïen.

Tot i afegir pólvora a l’atac, l’equip dirigit per Munitis no ha pogut generar prou ocasions de gol com per inquietar la defensa local. La possessió era arlequinada però la falta de profunditat ha condemnat als vallesans. I és que, l’Algesires ha pogut fer el 0-2 en una contra clara davant la desesperació sabadellenca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)