Champions

El govern britànic apunta a la UEFA com a culpable per les escenes viscudes a París

La ministra britànica de Cultura, Nadine Dorries, ha sol·licitat que la UEFA obrir una investigació per les escenes violetes viscudes a París abans de la final de la Champions. El partit va començar 36 minuts més tard per aquest motiu. “Les imatges que hem vist dels aficionats del Liverpool a l’entrada de l’Estadi de França són molt preocupants”, assenyala el comunicat de la ministra enviada als mitjans. “Milers de persones van viatjar a París amb entrada i temps suficient per donar suport al seu equip en el partit més important d ela temporada. Instem a la UEFA a obrir una investigació sobre què va passar què va fallar en la coordinació amb la policia.”

Molts mitjans, i encara més en les xarxes socials, s’han fet ressò de les escenes violentes que es van viure, com ara llançament de gasos lacrimògens (amb nens pel mig), robatoris a aficionats, agressions i una alarmant falta de seguretat en els accessos al camp.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)