1a divisió FEF

El Nàstic, atent a l’Algesires, que amenaça el ‘play-off’

Els andalusos esperen la resolució del recurs per possible alineació indeguda del Madrid B. Si els donessin la raó, el Nàstic seria 5è i el rival el Depor

L’Algesires amenaça d’aturar el play-off d’ascens a 2a divisió A. El club andalús ha presentat un recurs al comitè d’apel·lació de la federació espanyola perquè s’aturi provisionalment la disputa de la competició mentre es resol la seva denúncia per una possible alineació indeguda del Madrid B en la penúltima jornada de lliga. El club va presentar un recurs a la FEF fa una setmana, però aquest va ser desestimat.

L’Algesires va recórrer la decisió al mateix comitè d’apel·lació i ara resta pendent de les dues resolucions: primer, l’opció d’aturar el play-off provisionalment i, després, la sentència sobre la possible alineació indeguda. L’entitat va emetre un comunicat oficial diumenge explicant que els serveis jurídics del club presentarien el recurs aquest mateix dilluns, “sol·licitant mentre es resol, la presa de mesures cautelars encaminades a què els interessos del club no quedin lesionats, en cas que s’estimés favorablement i ja s’hagués celebrat la lligueta d’ascens”.

A més, els andalusos adverteixen que si la petició no és acceptada procediran a interposar una reclamació al TAD, amb la mateixa intenció d’aplicar mesures, en aquest cas, cautelaríssimes per aturar el ‘play-off’. Els blanc-i-vermells al·leguen que en la jornada 37, en el partit que va acabar amb empat a un a casa contra el Madrid B, els blancs van incomplir la normativa de tenir, durant alguns minuts, menys de set jugadors inscrits amb fitxa de l’equip sobre el terreny de joc. Situació que es va donar després de dues expulsions de jugadors visitants.

Més enllà de la possibilitat que la disputa del play-off s’aturi o s’ajorni, si el recurs sobre la presumpta alineació indeguda acabés acceptant-se, l’Algesires sumaria dos punts més que li permetrien entrar a la promoció d’ascens. A més, ho faria com a quart classificat. Aquesta situació faria caure al Linares de la disputa per pujar, però també desplaçaria al Nàstic de Tarragona al cinquè lloc. Si fos així, el rival dels grana en el primer partit del play-off ja no seria el Racing de Ferrol, sinó el Deportivo de la Corunya.

Tenint en compte els precedents i que la FEF ja va desestimar la denúncia inicialment, sembla poc probable que algun dels òrgans acabi resolent favorablement sobre el recurs de l’Algesires, però queda clar que volen anar fins al final. La lliga regular sobre la gespa va acabar aquest passat dissabte, però sembla que encara li queda força vida als despatxos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)