1a divisió FEF

El Nàstic s’imposa al Racing de Ferrol (0-1) i passa a la final del “play-off” d’ascens

El Nàstic de Tarragona està més a prop de l’ascens a Segona A. Aquesta tarda ha superat al Racing de Ferrol a Balaídos gràcies a un gol de Nil Jiménez a la mitja hora de joc i a les espectaculars aturades de Manu García. Ara s’ho jugarà tot a la final del “play-off” d’ascens que es disputarà la setmana vinent.

Els primers compassos de partit han estat de clar domini gallec. El Racing de Ferrol ha sortit molt agressiu, pressionant a dalt i portant el ritme del joc a través de la possessió. De fet, el primer ensurt ha estat a la porteria grana amb una rematada de Del Pozo que ha sortit fregant el pal esquerre. En aquests primers instants el Nàstic no s’ha trobat còmode sobre el terreny de joc i ha patit per evitar el primer gol en contra. En el minut 16 l’equip dirigit per Cristóbal Parralo ha tingut la més clara amb un xut de Manzanara des de dins l’àrea que Manu García ha tret amb un peu salvador. Els de Raül Agné, però, han sabut aguantar aquesta embranzida inicial dels gallecs i a mesura que han anat passant els minuts el duel s’ha igualat. En el minut 23 els granes han tingut la primera i única ocasió en tota la primera part amb una jugada d’estratègia a la sortida d’un córner que ha rematat alt Dani Romera. Tot i que el Racing ha estat el que ha generat més, el marcador inicial no s’ha mogut i s’ha arribat al descans amb l’empat.

A la represa, s’ha vist una versió molt diferent dels granes. Han sortit atrevits i sense especular. Han guanyat metres i han dificultat la sortida de pilota dels rivals. Aquesta nova cara dels catalans ha tingut la seva recompensa al minut 58, quan Nil Jiménez ha avançat al Nàstic amb una rematada des de dins l’àrea després d’un control i una assistència perfecta de Romera. Aquesta diana ha tornat a despertar al Racing de Ferrol, que no ha parat d’assetjar la porteria defensada per Manu García buscant el gol de l’empat. Precisament, aquest ha estat providencial en el minut 75 quan ha tret una mà espectacular per evitar la igualada a pilota aturada. En els últims instants de matx els tarragonins han sabut patir i aguantar les envestides dels gallecs. Així doncs, han aconseguit aguantar l’avantatge mínim en el marcador i s’han imposat en un duel on l’única rematada dels granes entre els tres pals ha valgut el pas a la final per l’ascens a Segona A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)