1a divisió FEF

El Nàstic, a un pas de l’ascens

‘Play-off’ d’ascens a 2a A. Els granes van superar el Racing de Ferrol per la mínima i estan a només un partit de pujar a segona A

Racing de Ferrol 0 Nàstic 1

RACING:Gazzaniga, Jon García, David Castro, M. Loureiro (Aleyato, 90’), F. Pumar, Álex López, F. Manzanara (David Rodríguez, 66’), Dani Nieto (Chacón, 81’), David del Pozo, Heber Pena, Joselu (Nathan, 81’).NÀSTIC:Manu García, Pol D., Ribelles, Del Campo, D. Romera (Fran Carbia, 66’), Quintanilla, Aythami CL, Nil (Jannick, 73’), Pablo Fernández (Edgar Fernández, 66’), Robert S. (Albarrán, 85’), Joan Oriol.GOLS:0-1 (58’) Nil Jiménez.ÀRBITRE:Sergiu Claudiu Muresan.T.G.:Jon García, Edgar Hernan.

El Nàstic de Tarragona ja té mig ascens al sac. Està a només un partit de tornar al futbol professional, des que va baixar, la temporada 2018/19. Ahir va superar el Racing de Ferrol a Balaídos gràcies a un gol de Nil Jiménez al cap de mitja hora de joc i a les espectaculars i providencials aturades de Manu García. Ara s’ho hauran de jugar tot la setmana vinent contra el Vila-real B, també en terres gallegues.

Els primers compassos de partit van ser de clar domini local. El Racing va sortir molt agressiu, pressionant a dalt i portant el ritme del joc a través de la possessió. De fet, les primeres ocasions més clares van ser a la porteria grana. En el minut 16 Manu García va treure un peu salvador per evitar la diana de l’equip de Cristóbal Parralo amb un xut des de dins de l’àrea de Manzanara. Els de Raül Agné, però, van saber aguantar aquesta embranzida inicial dels gallecs i a mesura que van anar passant els minuts el matx es va anar igualant.

A la represa es va veure una versió molt diferent dels catalans. Van sortir atrevits i sense especular. Van guanyar metres i van dificultar la sortida de pilota dels rivals. Aquesta nova cara dels tarragonins va tenir la seva recompensa en el minut 58, quan Nil Jiménez va avançar el Nàstic amb una rematada des de dins l’àrea després d’un control i una assistència perfecta de Romera. Aquesta diana va tornar a despertar el Racing, que va buscar amb insistència el gol de l’empat. En els últims instants, els granes van saber patir i aguantar les envestides per endur-se el duel.

ELS VESTIDORS

És un premi a l’esforç, als onze mesos treballant de manera incansable i a un grup humà fantàstic. Ens queda només un partit
Els porters hi són per fer parades, i nosaltres tenim el millor de la categoria
Raül Agné
entrenador del nàstic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)