1a divisió FEF

L’adeu a la gespa artificial, un problema per al Cornellà

La Unió Esportiva Cornellà té un problema per a la pròxima temporada. Tot i aconseguir la salvació de manera agònica a la darrera jornada al camp del Castelló, per continuar a la primera divisió FEF necessita resoldre una mancança per les condicions del seu estadi. La federació els obliga a instal·lar gespa natural per continuar competint a la categoria i sembla complicat que l’entitat pugui fer front a la despesa econòmica que això significa.

Andrés Manzano, director general de la UE Cornellà, feia un comunicat en què donava les gràcies a jugadors, entrenadors i aficionats per la temporada, però també obria un període de reflexió per buscar la millor solució per al pròxim curs.

A hores d’ara, una de les alternatives que té el Cornellà és haver-se de traslladar a una altra ciutat propera, on hi hagi un estadi amb gespa natural, però continuar competint a la categoria que li pertoca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)