1a divisió FEF

700 aficionats acompanyaran el Vila-real B a Vigo

El filial groguet es juga l’ascens davant el Gimnàstic de Tarragona a Balaídos

El Vila-real B tindrà el suport d’uns 700 aficionats de cara la final per l’ascens a segona que jugarà davant el Gimnàstic de Tarragona a Balaídos aquest dissabte a les 21.00 hores.

La resposta dels aficionats ha estat increïble. Després que el club fes oficial la possibilitat de viatjar a Vigo amb bus o avió per uns preus molt populars, l’entitat ha aconseguit omplir dos avions i dos autobusos, al que s’ha de sumar la gran quantitat de seguidors que aniran pel seu compte en haver retirat entrades soltes. A tot això cal afegir que el Vila-real B també tindrà el suport d’alguns clubs gallecs.

Per assolir l’ascens, el filial groguet haurà de guanyar el seu partit davant el Gimnàstic de Tarragona o mantenir l’empat durant els 120 minuts, ja que en cas d’empat en acabar la pròrroga, els de Miguel Álvarez farien prevaler la segona posició a la conclusió de la fase regular per consumar l’ascens.

S’espera que sigui un partit molt obert en el qual tots dos conjunts tindran les seves oportunitats per emportar-se el duel i acabar la temporada de la millor forma possible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)