1a divisió FEF

Pantalla gegant per viure un possible ascens grana

L’Ajuntament de Tarragona col·locarà una pantalla gegant a la Plaça de la Font perquè tothom pugui veure la final entre Nàstic i Vila-real B en directe

L’Ajuntament de Tarragona ha anunciat oficialment que aquest dissabte habilitarà un espai a la Plaça de la Font per instal·lar una pantalla gegant on es podrà seguir la final del play-off d’ascens a Segona Divisió entre Nàstic i Vila-real B (21h). Aquesta iniciativa permetrà que tots aquells nastiquers que no es puguin desplaçar fins a Galícia, puguin agrupar-se en un lloc emblemàtic de la ciutat per viure el partit plegats i, si l’equip guanya, acabar celebrant un ascens.

Diversos aficionats havien manifestat que la pantalla ja s’hauria d’haver posat la setmana passada en la semifinal davant el Racing de Ferrol. Des del consistori han puntualitzat que porten treballant en la proposta des de tan bon punt el Nàstic va classificar-se per aquesta final. El partit es disputarà a partir de les 21h, però l’espai estarà disponible per als aficionats des d’una hora abans, les 20h.

D’altra banda, l’Ajuntament ha informat que les terrasses i bars de la zona podran mantenir la seva activitat de manera paral·lela a l’espai que s’habilitarà per seguir el partit. S’ha emès un ban per regular aquesta activitat de la restauració durant el vespre de dissabte i ja s’ha informat d’altres aspectes relacionats amb la mobilitat i l’espai públic que caldrà tenir en compte el diumenge en cas que# el Nàstic ascendeixi, ja que es durien a terme diversos actes de celebració a la mateixa Plaça de la Font, ubicació on el club ha festejat els seus èxits al llarg de la història.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)