Territorial

El Barça, campió de Catalunya cadet i infantil

Aquest cap de setmana s’ha disputat la fase final dels campionats de Catalunya de categories cadet i infantil masculí de futbol, amb doble triomf del FC Barcelona, al complex esportiu Torrent de Llops de Martorell.

La d’infantil, que enfrontava el Barça i el Nàstic de Tarragona, va començar igualada, fins que el blaugrana Guillermo Fernández va marcar l’1-0 (25’). En la segona part, el Nàstic va fer un pas endavant, però va topar amb una defensa molt sòlida. I Samakou Nomoko (62’) va marcar el 2-0 que va deixar resolta la final.

En la final cadet, es van enfrontar el Barça i el Sant Andreu. Els blaugrana van ser molt superiors, tal com reflecteix el marcador (5-0). Arneu Pradas i el prometedor Lamine Yamal van fer els dos primers gols en la primera part. En la segona, Arnau Pradas va fer-ne dos més, i Manuel Vila va rematar la feina.