2a divisió FEF

Grup exigent pels equips catalans

Ja es coneixen els grups de la 2a FEF i els catalans jugaran contra els balears, els valencians i part dels aragonesos

La FEF ha fet oficial la composició dels cinc grups de la 2a FEF. Finalment, l’opció escollida no ha estat la que més números tenia a priori i els clubs catalans no jugaran contra els navarresos ni tots els aragonesos.

Costa Brava, Espanyol B, Lleida, Terrassa, Prat, Manresa i Olot formaran part del grup 3 de 2a FEF. S’enfrontaran als equips valencians, als balears i a part dels aragonesos. Atlético Saguntino, Hércules, Alzira i València Mestalla són els representants de la Comunitat Valenciana. Eivissa Illes Pitiusas, Mallorca B, Peña Deportiva i Formentera són els equips balears. Finalment, els tres aragoneses completen el grup: Ebro, Terol i Deportivo Aragón.

Els 90 clubs de 2a FEF han votat la distribució per via telemàtica entre les diverses propostes que els havia presentat la federació. Tot apuntava que els catalans quedarien enquadrats amb els navarresos i els aragonesos, però finalment no ha estat així. A priori, apunta a ser un grup complicat pels de Catalunya. Conjunts forts com han demostrat ser-ho en les darreres temporades de Eivissa, Peña Deportiva o Formentera i la suma del que serà el gran favorit, l’Hércules.

La competició començarà el primer cap de setmana de setembre i acabarà el mes de maig. Els play-offs arrencaran la setmana posterior a la darrera jornada de lliga i finalitzaran l’11 de juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)