Territorial

La FCF celebrarà demà l’assemblea general ordinària a Blanes

Demà, dilluns 27 de juny, tindrà lloc a la ciutat esportiva de Blanes l’assemblea general 2022, en sessió ordinària, de la federació catalana de futbol. La convocatòria és a les set de la tarda a la pista blava del complex esportiu blanenc. La junta directiva així ho va decidir en la reunió que es va celebrar el 27 del mes passat. En la sessió que se celebrarà demà, hi destaquen uns punts principals en forma de propostes. En primer lloc, la creació d’una superlliga entre tercera RFEF i 1a catalana. També canviar el format organitzatiu de les competicions de base per edats: sub 15, sub 16 etc.). Entre les propostes també hi haurà el plantejament d’un futbol femení universal.

L’ordre del dia passarà per l’informe de Joan Soteras, la ratificació dels càrrecs previstos, l’informe de les activitats d’aquesta temporada i els exercicis econòmics. Finalment, la modificació d’articles estatus i del reglament general de la FCF.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)