2a divisió FEF

Arriba el ‘killer’

L’Olot fitxa Ernest Forgas, davanter barceloní procedent del Talavera i amb un bagatge important a segona b

L’Olot ha fet oficial el fitxatge d’Ernest Forgas. El davanter barceloní de 28 anys arriba lliure, després de jugar la passada temporada al Talavera, a 1a FEF. Forgas compta amb un important bagatge en clubs de segona b –ara 1a FEF– i es converteix en l’aposta del club en l’aspecte golejador. Manix Mandiola ja té la seva referència, el substitut de Sergi Arranz, i l’Olot signa un dels grans fitxatges de la 2a FEF fins al moment.

Forgas ha jugat la passada campanya al Talavera i l’anterior al Badajoz, on les coses no li han sortit gaire bé. Tan sols quatre gols en dues temporades amb poca continuïtat. En la seva formació va passar pel Barça, el Cornellà, el Jàbac Terrassa i el Nàstic. La seva primera experiència a tercera va ser a la Pobla de Mafumet, després va jugar al Rubí i al Sabadell B. Va debutar amb el primer equip al futbol professional i la temporada següent hi va continuar a segona b. Va passar pel Peralada, pel Prat i pel filial del Reus abans d’apostar pel projecte de l’Andorra. Una temporada a 1a Catalana - setze gols - i la següent ja a segona b en el que va ser el seu millor any. Nou gols en 25 partits a la categoria de bronze que li van servir per fitxar per un gran com el Badajoz.

Forgas escull l’Olot per recuperar la seva millor versió i deixar enrere les dues darreres temporades. “Vaig parlar amb Raset, amb el míster, vaig veure el projecte i estar a prop de casa em va fer decantar per venir aquí”, ha explicat. A més, assegura que arriba a un club “on puc aportar el meu futbol, tracten molt bé al jugador i hi ha un grup humà increïble”.

S’ha desfet en elogis cap a la feina que s’està fent a Olot: “és un projecte sòlid i estable, a la vegada humil però ambiciós. Des de la directiva s’està treballant molt bé i veus a la gent il·lusionada en aquest any del Centenari per fer un projecte bonic i guanyador”.

Manix Mandiola incorpora un davanter referència, que pot aportar molt en el joc directe, fixant centrals i jugant d’esquenes, però també amb mobilitat, picant desmarcades a l’esquena dels rivals. La seva alçada (1,87 cm) i corpulència no li impedeixen tenir bon peu. És un jugador amb qualitat i un gran xut amb la seva cama esquerra. A tot això hi suma l’olfacte golejador, és un bon finalitzador.

L’Olot signa la seva cinquena incorporació i un dels moviments més destacats de la categoria en el que va de mercat. Ara toca aconseguir que s’adapti i el binomi funcioni.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)