2a divisió FEF

Eloi Amagat continuarà una temporada més a l’Olot

L’Olot començarà dimecres la pretemporada per encarar la nova temporada a 2a divisió FEF i ho farà amb el migcampista Eloi Amagat en la plantilla. Així ho ha confirmat el club aquest matí, i és que el gironí tenia contracte en vigor i complirà el curs que tenia acordat prèviament. D’aquesta manera els olotins s’asseguren la continuïtat d’una peça molt important al vestidor, i és que el curs passat Eloi va disputar 32 partits, 30 d’ells com a titular. El gironí, de 37 anys, complirà la seva cinquena temporada com a jugador de l’Olot, on s’ha convertit també en un pilar al vestidor sent un dels capitans.

Amb la continuïtat d’Eloi Amagat confirmada l’Olot del tècnic Manix Mandiola ja compta amb 17 futbolistes per començar la temporada després de les rneovacions d’Albert Batalla, Carles Mas, Albert Blázquez, David Bigas, Èric Callís, Uri Ayala, Aimar Moratalla, Ot Serrano, Eloi Amagat Guillem Terma i Jordi Xumetra; i els fitxatges d’Urri (Figueres), Gonzalo Pereira (Penya Deportiva), Manel Busquets (Sant Andreu), Ferran Brugué (Badalona, Arnau Forés (juvenil) i Ernest Forgas (Talavera).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)