Premier

Gabriel Jesus deixa el City i fitxa per l’Arsenal

El davanter brasiler marxa de Manchester després de més de cinc anys i signa per l’Arsenal a canvi d’uns 50 milions d’euros

Gabriel Jesus és nou jugador de l’Arsenal. El conjunt gunner pagarà uns cinquanta milions d’euros al City pel traspàs del davanter brasiler. Jesus ha jugat més de cinc temporades a Manchester i aposta ara per un canvi d’aires després que el City hagi signat dos davanters de nivell per a la pròxima temporada: Erling Haaland i Julián Álvarez.

L’Arsenal fitxa un jugador que als seus vint-i-cinc anys està consolidat a la Premier League. Tot i no ser el perfil d’atacant més golejador, en cinc anys al City ha sumat 95 gols en 236 partits, entre totes les competicions. No ha baixat dels dobles dígits anotadors en cap de les temporades completes que ha disputat. A més, amb el conjunt citizen ha estat quatre vegades campió de la lliga i tres vegades campió de la FA Cup i de la Copa de la Lliga.

Pel que fa a la selecció del Brasil, Jesus hi ha jugat 56 partits i ha marcat 16 gols. Va ser campió de la Copa Amèrica el 2019 i va guanyar també una medalla d’or als Jocs Olímpics de Rio 2016.

Edu, director esportiu de l’Arsenal i llegenda del club, ha assegurat que “estem encantats d’haver tancat el fitxatge, tothom que en sap de futbol coneix les qualitats de Gabriel Jesus, ha demostrat constantment que és un jugador de nivell molt alt”. Mikel Arteta, tècnic gunner, s’ha mostrat “emocionat” amb el fitxatge. “El club ha fet un gran treball per incorporar un jugador d’aquesta talla. Conec al Gabriel molt bé, és una posició que ha estat en el nostre radar durant molt temps i hem fitxat un jugador que tots volíem, estic molt feliç”, ha expressat l’ex del Barça.

Arteta va coincidir amb Jesus al City quan el basc feia d’ajudant de Guardiola. L’Arsenal necessitava un “9” i el jugador un lloc on convertir-se en referència i indiscutible. Un davanter amb associació, generació d’espais, verticalitat, recursos tècnics, polivalència i gol. Un punta complet i que encaixa amb la idea de l’Arsenal i d’Arteta. Tots hi guanyen. El City, uns cinquanta milions d’euros de traspàs que converteixen a Gabriel Jesus en la tercera venda més important de la història del club després de Sané i Ferran Torres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)