1a divisió FEF

Marc Montalvo puja al primer equip del Nàstic

Montalvo és futbolista del Nàstic des de la categoria benjamí

El migcampista riudomenc Marc Montalvo, Monti, serà jugador del primer equip del Gimnàstic de Tarragona la pròxima temporada a 1a divisió FEF. El jugador de 20 anys, que té contracte en vigor fins a juny de 2024, tindrà l’oportunitat de mostrar la seva valia en el primer equip del club on s’ha format. Està previst que el jove jugador s’incorpori als entrenaments el dilluns 18 de juliol, dia en què tota la plantilla del primer equip iniciarà la pretemporada sota les ordres de Raül Agné, que va firmar la seva renovació com a entrenador fa uns dies.

Montalvo va debutar amb el benjamí del Nàstic l’any 2010. A poc a poc va anar pujant categories sent un dels jugadors més destacats per allà on passava fins a arribar a la Pobla de Mafumet, el filial del conjunt grana. La temporada passada va disputar 26 partits amb la Pobla a 3a divisió FEF i va debutar amb el Nàstic en la victòria per 1 a 0 davant el filial del Madrid al Nou Estadi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)