2a divisió FEF

El Costa Brava apunta cap a Badalona

2a divisió FEF. Després d’evitar el descens administratiu ‘in extremis’, el club podria prendre una decisió dràstica en els pròxims dies

El 30 de juny el Costa Brava va aconseguir pagar el deute necessari per poder inscriure’s a la 2a divisió FEF i evitar el descens administratiu, però el futur del club i la viabilitat de la nova temporada encara no estan garantits. Per això des del club gironí, amb la presidenta Isabel Tarragó al capdavant, no han deixat de treballar els últims dies buscant una solució i un projecte viable, després que Carlos Sánchez no pogués fer front als deutes del club.

El futur encara no està aclarit, però tot indica que passarà per Badalona. I és que el Costa Brava i el conjunt badaloní fa dies que negocien una fórmula que pugui afavorir els dos clubs. Aquesta fórmula podria ser una fusió de les dues entitats, tot i que aquesta no es podria fer de manera immediata i caldria trobar un pas intermedi. Tot indica que aquest pas seria que el Badalona ocupés la plaça de 2a divisió FEF, ja que cal recordar que el Costa Brava de moment tampoc té definit on jugarà i sembla inevitable que deixi definitivament la demarcació de Girona després de deixar Llagostera fa un any.

EL GRAN TRASLLAT

Tot indica que el Costa Brava deixarà finalment la demarcació gironina
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)