1a divisió

Joaquín renova amb el Betis fins al 2023

El capità seguirà en actiu, amb 41 anys, com a mínim fins al 30 de juny del proper any i disputarà la seva campanya número 23 com a professional

El Betis ha anunciat aquest matí la renovació del contracte de Joaquín Sánchez, que elproper dia 21 de juliol complirà els 41 anys. El capità verd-i-blanc, llegenda viva del beticisme, continuarà vinculat a la disciplina del club fins al pròxim mes de juny de 2023.

El jugador ja havia anunciat la seva decisió de continuar un any més als terrenys de joc en plena celebració pel títol de copa conquerit pel seu equip el 23 d’abril passat a La Cartuja, però fins aquest dimecres, el club verd-i-blanc no ho havia fet oficial. El dorsal 17 continuarà jugant, com a mínim, fins al 30 de juny de 2023, quan estarà a punt de fer 42 anys. Aquest curs suposarà la seva temporada número 23 com a professional, 14 com a jugador verd-i-blanc. El seu objectiu és capitanejar el seu equip per buscar un altre títol, amb quatre competicions en joc: la lliga, la copa, l’Europa League i la supercopa.

Joaquín va arribar al planter verd-i-blanc amb 16 anys. El seu compromís i amor cap a l’entitat l’han convertit en un dels mites més grans de la història del club. A la temporada 2020/2021, Joaquín es va convertir en el jugador que més vegades ha vestit l’elàstica del Betis. Des que debutés amb la samarreta verd-i-blanca, Joaquín ha disputat un total de 451 partits oficials, anotant 61 gols i repartint 44 assistències. A més, el capità és el segon futbolista amb més partits disputats a la història de la primera divisió, amb 600 encontres. Només el supera Andoni Zubizarreta (622).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)