1a divisió

El primer fitxatge de l’Atlético de Madrid és Axel Witsel

El migcampista belga arriba lliure després d’acabar contracte amb el Borussia Dortmund

L’Atlético de Madrid ha fet oficial la seva primera incorporació de cara a la pròxima temporada, Axel Witsel. El migcampista belga arriba lliure a Madrid després d’acabar contracte amb el Borussia Dortmund, on ha jugat les últimes quatre temporades. El jugador de 33 anys signa un contracte per una sola temporada.

Witsel, malgrat ser ja veterà, és un mig centre de nivell contrastat a Europa. Ha estat peça indiscutible els últims anys al Dortmund i amb la selecció belga de Robert Martínez. Arriba a un Atlético on està cridat a ser important, per l’estil de joc de Simeone els últims anys i pels recursos amb els quals compta l’equip. Els madrilenys no tenen un mig centre de contenció definit, i menys després de la marxa d’Héctor Herrera aquest estiu. Kondogbia, Koke, De Paul i Llorente no són aquest perfil de futbolista i era una prioritat reforçar-se en aquesta parcel·la. Witsel aportarà el seu treball i desplegament físic, és guanyador en duels i un bon recuperador, a més de tenir un bon tracte de pilota.

El jugador va fer els seus primers passos al futbol professional amb la samarreta de l’Standard Lieja, club al qual va arribar amb tot just nou anys i en el qual va debutar professionalment la temporada 2006/07. Cinc campanyes a Bélgica, després va passar pel Benfica, pel Zenit de Sant Petersburg i per la Xina fins a arribar al Dortmund el 2018. Més de 600 partits com a professional i més d’una desena de títols al llarg de la seva trajectòria.

Aquest és el primer moviment de l’estiu d’un Atlético que, com la majoria de clubs espanyols, està pràcticament aturat. Ni sortides ni arribades. Pocs moviments en un mercat que s’ha de començar a activar més aviat que tard. Sembla que el Barça ho ha fet i l’Atlético també arrenca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)