1a divisió FEF

Josema Gómez, primer fitxatge del Nàstic

El central arriba lliure després de quallar una gran temporada al Linares Deportivo

Josema Gómez és el primer fitxatge del Nàstic de Tarragona per a la pròxima temporada. El central de trenta anys arriba lliure després d’acabar contracte amb el Linares Deportivo, on ha quallat una temporada excepcional. Signa un contracte per una temporada i una altra d’opcional. D’aquesta manera, els tarragonins fan oficial el seu primer moviment de l’estiu, que també és el primer i únic que han realitzat els quatre equips catalans de primera federació - Nàstic, Sabadell, Barça B i Cornellà - fins al moment.

Josema arriba després d’una campanya fantàstica al Linares, equip que va ser la revelació de la passada temporada jugant el play-off d’ascens amb un dels pressupostos més limitats i després de passar-se més de la meitat de la lliga en la zona baixa. El central madrileny va ser un dels pilars de l’equip andalús, indiscutible a l’eix de la defensa al costat de Fran Lara - també interessa al Nàstic -. 36 partits jugats, 33 titularitats i dos gols per un Josema que deixa el club blau després de cinc temporades. Abans, havia passat per clubs com el Mérida, el Mancha Real, el Zamora i el Castelló.

El Nàstic tanca així un central consolidat i amb expectatives d’un alt rendiment immediat. Els grana van ser l’equip menys golejat del seu grup de primera federació la passada campanya i no volen perdre aquesta solidesa. El club ja ha renovat el porter Manu García i intenta també renovar la parella de centrals, Quintanilla i Trilles. Si els dos acceptessin, l’arribada de Josema i la polivalència de Pol Domingo tancarien l’eix defensa. Per si algun decidís no continuar, el Nàstic treballa amb l’opció de més centrals, entre ells Aleix Coch. El capità del Sabadell podria tornar a Tarragona, la seva ciutat, malgrat que també té sobre la taula una proposta per continuar d’arlequinat.

Aquest és el primer fitxatge d’un Nàstic que va anunciar fins a nou baixes a la plantilla la passada setmana. Pel que fa a altes, només les renovacions de Raül Agné com a entrenador i Sergi Parés en la direcció esportiva, així com la incorporació del figuerenc David Comamala en aquesta parcel·la. Tot i això, l’equip arrenca la pretemporada el 18 de juliol i el club té l’objectiu de deixar la plantilla tan perfilada com sigui possible en aquestes dues setmanes.

Pedro Martín deixa el club

Pedro Martín ja no és jugador del Nàstic. Club i futbolista han arribat a un acord per rescindir mútuament l’any de contracte que quedava pendent i el malagueny abandona l’entitat després de tres temporades.

Als seus trenta anys, Pedro Martín marxarà a l’Índia per enrolar-se a la plantilla de l’Odisha. Un equip entrenat per l’ampostí Josep Gombau i on ja militen diversos jugadors espanyols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)