Territorial

Definits els partits de la copa Catalunya

La FCF ha definit aquest migdia els partits de les properes eliminatòries de la copa Catalunya. S’han sortejat els enfrontaments per a les semifinals de la copa Catalunya femenina i amateur, per una banda, i la primera eliminatòria de la competició absoluta, per l’altra.

El cap de setmana del 6 i 7 d’agost s’ha reservat per disputar la primera eliminatòria de la competició absoluta. El bombo ha estat format per 25 equips de quatre categories diferents (primera, segona i tercera FEF i Primera catalana). Els 12 enfrontaments s’han dividit en dos grups, A i B, que jugaran respectivament el dissabte 6 i el diumenge 7. Entre els equips participants, hi ha gironins com l’Olot, que s’enfrontarà al Cerdanyola; el Girona B, contra el Badalona; el Peralada, contra el Vilassar de Mar, i el Llagostera-Costa Brava –amb un futur molt incert– contra el Grama. Tots ells situats a la zona B, i per tant, disputaran els partits el diumenge 7 d’agost.

En categoria femenina, s’han definit els enfrontaments de les semifinals. El cap de setmana del 27 i 28 d’agost ha estat l’escollit per disputar els partits. El Torelló i el Porqueres es veuran les cares el dissabte 28 i el Santa Susanna i el Sant Gabriel ho faran l’endemà. La final de la competició femenina es jugarà el cap de setmana del 3 i 4 de setembre amb seu encara per determinar.

De la mateixa manera, en categoria amateur, també es disputaran les semifinals el 27 i 28 d’agost. Dissabte el Vilobí rebrà el Can Cartró i diumenge el Sabadell B es desplaçarà per jugar contra el Can Clota-La Plana-Can Cervera. Igual que en categoria femenina, la final es jugarà el cap de setmana del 3 i 4 de setembre amb la seu per determinar.

COPA CATALUNYA ABSOLUTA ZONA A
Manresa - Cornellà
Rapitenca - Sant Andreu
Castelldefels - Lleida Esportiu
Vilafranca - Nàstic Tarragona
L’Hospitalet - Prat
San Cristóbal - Terrassa
ZONA B
Grama - Llagostera-Costa Brava
Vilassar Mar - Peralada
Muntanyesa - Europa
Olot - Cerdanyola
Girona B - Badalona
Tona - Barça B
COPTA CATALUNYA AMATEUR
Vilobí - Can Cartró
Can Clota-La Plana-Can Cervera - Sabadell B
COPA CATALUNYA FEMENINA
Torelló - Porqueres
Santa Susanna - Sant Gabriel
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)