1a divisió FEF

David Comamala, nou director esportiu del Nàstic

El figuerenc retorna al club tres temporades després

El Nàstic ha presentat aquesta tarda David Comamala com a nou director esportiu de l’entitat. Després de tres temporades, el figuerenc retorna a casa per “posar el seu granet de sorra”. El desembre de 2019, Comamala arribava com a secretari tècnic a l’Oviedo, i l’estiu passat, va deixar el club asturià per unir-se al projecte de Pep Boada amb el Granada, que va destituir tot l’equip després del descens a 2a divisió A. Aquesta propera campanya, el nou director esportiu ha retornat al Nàstic on, “content i amb il·lusió de tornar a casa” pretén que “entre tots aconseguim els objectius, que està clar que pel Nàstic han de ser els màxims”.

Acompanyat de Sergi Parés com a secretari tècnic i director del futbol base, juntament amb el suport de Jordi Guillén, Comamala ha estat l’encarregat de detallar l’organigrama esportiu 2022-2021. En aquest, Todd Beane seguirà al capdavant de la direcció de la metodologia grana; Jordi Gornals s’encarregarà de la coordinació del futbol base, i Adrián Rosales de la de l’equip femení; i com a novetat, l’exjugador de la base i del filial, Mia Guasch, coordinarà la Nàstic Sports Academy. D’aquesta manera, amb la presentació de David Comamala queda definit l’organigrama esportiu de l’entitat per la propera temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)