1a divisió FEF

El Nàstic fitxa Andy Escudero

El jugador arriba procedent de l’Alcoià i és el segon fitxatge dels de Tarragona

El Nàstic ha fet oficial el seu segon fitxatge: Andy Escudero. Es tracta d’un extrem i mitja punta de vint-i-tres anys que arriba després de jugar l’última temporada amb l’Alcoià a la primera federació. Ha jugat trenta-quatre partits, vint-i-vuit com a titular, ha anotat dos gols i ha fet cinc assistències, quallant una gran segona meitat de lliga.

Escudero és nascut a Alacant i es va formar a la base de l’Atlético de Madrid on era una de les grans promeses, fins que va decidir marxar per fer el salt a segona b amb el Sanse. Va passar després pel Real Múrcia, on va tenir poques oportunitats, i va decidir fer un pas enrere per jugar a tercera amb l’Intercity abans de marxar a Alcoi.

Escudero és un jugador que pot jugar en les dues bandes i per dins, a la mitja punta. Un esquerrà amb un gran talent tècnic, hàbil en la conducció i en el maneig de pilota en espais reduïts i amb el rival pressionant-lo. És un jugador ràpid de moviments i amb perill a tres quarts de camp rival. El Nàstic fitxa un perfil que no tenia la temporada passada i que es pot adaptar perfectament en el fals interior esquerre que Raül Agné ha demostrat que li agrada utilitzar.

Després del central Josema Gómez, Andy Escudero és el segon fitxatge d’un Nàstic que continua perfilant una plantilla que es posarà en marxa el pròxim 18 de juliol amb la intenció de tenir un grup de jugadors que s’assembli el màxim possible al qual començarà la lliga l’últim cap de setmana d’agost. Queda encara molta feina per fer i a Tarragona continuen treballant sense pressa, però sense pausa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)