1a divisió FEF

Marc Trilles renova amb el Nàstic

El central valencià ha acabat acceptant la proposta grana i seguirà una temporada més a Tarragona

El Nàstic ha fet oficial una altra renovació important, la de Marc Trilles. Després d’unes setmanes de negociacions i dubtes, el central ha acabat acceptant la proposta i continuarà a Tarragona una temporada més.

El central de 30 anys ha quallat una gran última campanya, convertint-se en peça clau a l’eix de la defensa grana durant la segona volta i tenint part important de culpa de ser la defensa menys golejada del grup dos de primera federació. Trilles ha jugat 22 partits aquesta temporada, 21 com a titular i anotant un gol. Ha format una gran parella amb Álex Quintanilla i han estat imprescindibles perquè el Nàstic acabés disputant el play-off d’ascens.

Trilles va arribar al Nàstic fa dues temporades procedent del Lleida i va passar un primer any complicat per culpa de les lesions. Aquesta temporada tampoc va començar amb tot el protagonisme que voldria després que Aythami li prengués el lloc aprofitant una lesió del valencià. Tot i això, des del principi de la segona volta Trilles va tornar a la titularitat i es va convertir en indiscutible.

El Nàstic ha prioritzat mantenir el bloc defensiu que l’ha convertit en un equip extremadament sòlid i, fins al moment, ho està aconseguint. Va renovar Manu García a la porteria, al capità Joan Oriol al lateral esquerre i ara ho fa Trilles a l’eix de la defensa. A la dreta, Pol Domingo té contracte i, de moment, seguirà, com Albarrán. Ha estat baixa Aythami que s’ha retirat, però el club ja ha fitxat a Josema Gómez, central del Linares per a substituir-lo.

Ara, en l’apartat de renovacions només queda pendent la d’Álex Quintanilla. El central basc té la proposta grana sobre la taula de fa setmanes, però dubta entre seguir o deixar el futbol per centrar-se completament en les seves empreses. Si renova, el Nàstic pràcticament tancarà la parcel·la defensiva - podent-la apuntalar, com a molt, amb un quart central - i ho farà amb garanties de nivell elevat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)