2a divisió FEF

“Hem estat a punt de guanyar i no és fàcil”

Manix Mandiola i Eloi Amagat. Entrenador i migcampista de l’Olot

El tècnic de l’Olot, Manix Mandiola, va acabar el partit molt satisfet amb la imatge que va donar el seu equip empatant contra tot un Barça. “Hem estat a punt de guanyar amb les nostres armes. es queda curt però no és fàcil i té molt de mèrit”, va comentar després del partit el tècnic basc, que va elogiar els seus jugadors: “Tots han estat molt bé, estic encantat.”

“Hem fet un partit molt digne i espero que ho puguem traduir en coses positives per a la competició. Érem inferiors però hem donat resposta i en alguns moments s’han vist detalls molt positius.” Mandiola era content perquè tothom va poder veure el bon paper dels seus jugadors. “El Barça té molta repercussió a tot el món i esperem que avui hi hagi algun seguidor més de l’Olot.”

Finalment, el basc va parlar de la possibilitat que arribi a l’Olot algun jugador del Barça cedit: “És una opció, però qui vingui ha de millorar el que tenim i avui s’ha vist que estan a un bon nivell.”

El golejador Eloi

Després del partit també va parlar Eloi Amagat, autor del gol de l’empat. “Ha estat una festa del futbol com es mereixien els olotins. Que vingui un dels millors equips del món és un premi i futbolísticament hem estat un digne rival. És un record més a la meva carrera que mai oblidaré.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)