2a divisió FEF

L’Olot reinicia la pretemporada

La plantilla de l’Olot ha reprès els entrenaments de pretemporada després de gaudir de deu dies de descans una vegada jugat, i a un gran nivell, el seu duel amistós que el va enfrontar al primer equip del Barça. Els olotins van empatar a un gol contra el conjunt dirigit per Xavi Hernández després de fer una preparació exprés de deu dies per afrontar amb garanties el matx contra un equip de repercussió i nivell internacional. Amb l’inici de la lliga a segona FEF fixat de cara al cap de setmana del 3 i 4 de setembre, Manix Mandiola i el seu cos tècnic van apostar per aturar la pretemporada del 14 al 24 per avui reiniciar els entre entrenaments ja amb la vista focalitzada a l’inici de la competició oficial.

L’equip de la Garrotxa s’enfrontarà a l’Escala el dissabte, al Cerdanyola en la primera eliminatòria de la copa Catalunya el 6 o 7 d’agost, al Nàstic el 10, al Tona el 13 (aquest matx encara s’ha de confirmar), al Barça B el 17, al Peralada el 21 i tancarà la pretemporada amb el clàssic torneig de l’Estany el 24 d’agost.

Feina als despatxos

Sota la direcció de Sergi Raset, l’Olot treballa sense pausa però tampoc sense pressa per tancar la plantilla. Els olotins han de lligar l’arribada d’un porter sub-23 que podria arribar procedent del Barça gràcies a l’acord de col·laboració amb el club blaugrana, un migcampista, que podria ser Albert Dorca, i una peça més per a l’atac sense descartar alguna cessió més d’algun futbolista jove i amb projecció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)