2a divisió FEF

Ratificada la marxa del Costa Brava cap a Badalona i el canvi de nom de la SAD

La junta general extraordinària celebrada avui al pavelló municipal d’esports de Llagostera ha ratificat la marxa de la Unió Esportiva Costa Brava cap a Badalona i el canvi de nom de la SAD. Tots i cada un dels punts de l’ordre del dia han estat aprovats per una àmplia majoria en la primera convocatòria (a les 12h) i, per tant, es dona llum verda al nou projecte lluny de la demarcació de Girona.

El primer punt de l’ordre del dia ha estat aprovar el canvi de domicili social i el canvi de denominació de la SAD, el segon la destitució del consell d’administració i el nomenament del nou consell d’administració de la SAD i el tercer la delegació de facultats per elevar a públic i inscriure, si escau, els acords continguts en l’acta de la sessió.

Ja és oficial, doncs, que el Costa Brava, abans denominat Llagostera, trasllada la seva activitat cap a Badalona per tancar una etapa daurada en el territori gironí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)