Copa Catalunya

El Peralada passa l’eliminatòria

Copa Catalunya. Dos anys més tard, la Copa Catalunya torna als terrenys de joc. El Peralada, en un partit molt seriós, es classifica per a la segona eliminatòria després de derrotar el Vilassar. Avui és el torn del Girona B contra el Badalona

El retorn de la Copa Catalunya, dos anys més tard, va deixar bona boca a l’únic conjunt gironí que jugava durant la jornada d’ahir. El Peralada, entrenat per Miquel Àngel Muñoz, va aconseguir guanyar el Vilassar amb una diana als instants finals del partit. Amb aquesta victòria, els xampanyers esperen un rival per a la segona eliminatòria. Per altra banda, el filial del Girona avui buscarà trobar una classificació contra el Badalona a Riudarenes. El conjunt d’Axel Vizuete, jugarà el primer partit oficial de la pretemporada.

Primera jornada

Als partits disputats ahir no hi va haver gaires sorpreses. Els dos equips més potents, Nàstic i Barça B, van aconseguir el bitllet per a la segona eliminatòria, el Prat i el Lleida, també.

AHIR
Tona-Barça B 0-4
Vilassar-Peralada 0-1
Vilafranca-Nàstic 0-2
Castelldefels-Lleida 0 (2)-0 (4)
L’Hospitalet-Prat 1-2
AVUI
FE Grama-Badalona Futur 19.00 h
Girona B-Badalona 19.00 h
Muntanyesa-Europa 20.15 h
DIMARTS
Manresa-Cornellà 19.30 h
DIMECRES
Rapitenca-Sant Andreu 19.30 h
San Cristóbal-Terrassa 20.00 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)