1a divisió

Carles Pérez torna a la lliga

1a divisió. L’ex del Barça arriba cedit al Celta de Vigo procedent de la Roma i amb una opció de compra a final de temporada

Carles Pérez és nou jugador del Celta. L’extrem de Granollers surt de la Roma i marxa cedit a l’equip gallec, que tindrà una opció de compra no obligatòria a final d’aquesta temporada. L’operació és per un any. Ambdós clubs han arribat a un principi d’acord que està tan sols pendent de la pertinent revisió mèdica del futbolista per ser definitiu.

Després d’un gran rendiment amb el filial, Carles Pérez va debutar amb el primer equip del Barça al camp de l’Eibar en la darrera jornada de la lliga 2018/19. En la primera meitat de la temporada següent va disputar fins a dotze partits entre lliga i Champions, anotant dos gols.

Al mercat d’hivern del gener del 2020 va sortir en direcció a la Roma, on ha estat les últimes dues temporades i mitja. Ha tingut trams on ha estat important i a bon nivell, però no ha acabat de consolidar-se com a titular pràcticament mai. La passada campanya només va partir d’inici en vuit partits, i en l’anterior en dotze. Ha marcat un total de vuit gols en la seva etapa a la capital italiana.

Pérez arriba ara al Celta com a cedit i sent el vuitè fitxatge de l’equip de Balaídos, però segurament un dels més il·lusionants pels de Coudet. L’atacant català hauria tingut altres opcions d’equips europeus de majors pretensions, però l’ha seduït el projecte dels de Vigo i l’opció de ser un dels grans referents de la plantilla. El futbolista ja és a Vigo i s’espera que comenci a entrenar amb el grup aviat i pugui estar disponible per debutar, fins i tot, en la primera jornada de lliga d’aquest cap de setmana, quan el Celta s’enfrontarà a l’Espanyol a Balaídos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)