2a divisió FEF

Saïdouh Ba i Josep Cerdà, del Barça, arriben cedits a l’Olot

Els dos futbolistes van competir l’any passat amb el juvenil A culer i buscaran tenir minuts a l’Olot aquesta temporada

L’Olot reforça els seus extrems amb la incorporació de dos futbolistes del Barça. Mamadou Saïdou Bah i Josep Cerdà arriben cedits per jugar aquesta temporada a terres garrotxines. Van jugar la campanya passada amb el juvenil A del Barça i aquesta passaven a tenir fitxa amb el filial, però finalment buscaran minuts a l’Olot a segona federació.

Ambdós tenen dinou anys i són futbolistes de banda, malgrat que Bah pot jugar també com a davanter centre i Cerdà es pot adaptar també a la punta, a la mitja punta i com a migcampista. L’any passat els dos van proclamar-se campions de la lliga de divisió d’honor juvenil i de la copa de campions amb el juvenil A del Barça.

Bah és un extrem ràpid, potent i vertical. Té una gran capacitat per encarar el rival i superar-lo en l’u contra u per acabar generant perill a partir de centrades o definicions pròpies. Cerdà és un perfil diferent. També amb capacitat per superar rivals, però més a partir de la seva qualitat tècnica que de la potència i velocitat. Acostuma a jugar a cama canviada, per l’esquerra, per traçar diagonals cap al centre i millorar el joc interior a partir de la combinació.

Saïdou Bah és al Barça des que era benjamí, mentre que Cerdà va formar-se en equips de la seva terra, com el Constància o el Mallorca, abans de signar pel club culé l’any 2019.

Amb aquests dos jugadors l’Olot suma més pólvora a la parcel·la ofensiva de l’equip que queda ja força perfilada i amb diversitat de recursos. Aquesta operació s’ha produït en el marc del conveni de col·laboració que van signar Olot i Barça i que continua vigent. Ambdós futbolistes han entrenat ja amb l’equip en la sessió d’aquest dijous.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)