1a divisió

La pilota torna a rodar

Avui comença la Lliga 2022/23, amb un Madrid amb convicció per revalidar el títol i un Barça amb la il·lusió recuperada i que apunta alt

Als mesos de novembre i desembre la lliga s’aturarà per la celebració del mundial

Avui la pilota tornarà a rodar, torna el futbol de clubs a l’Estat espanyol, torna LaLiga. Després de les vacances d’estiu i les pretemporades arreu del món, toca tornar a la feina.

L’Osasuna serà l’encarregat d’obrir la primera jornada de la nova campanya. A les 21 h, quan Del Cerro Grande xiuli, es donarà el tret de sortida de la lliga 2022/23. En aquest primer matx, els locals es veuran les cares amb el Sevilla de Lopetegui.

La nova temporada aixeca el teló deixant enrere el Granada, l’Alavés i el Llevant. I, en lloc seu, entren en joc el Girona, l’Almeria i el Valladolid.

El Madrid, el vigent campió, continua sent el gran rival a batre, amb un equip sòlid i competitiu. Però el Barça té ganes de tornar-se a veure campió. Després d’un any sense Messi, els blaugrana, amb el mercat d’aquest estiu, han aconseguit retornar la il·lusió que s’havia perdut amb la marxa de l’argentí. Il·lusió i confiança. Els culers somien grans coses per aquesta campanya.

Els de Xavi s’estrenaran a casa demà, dissabte, a les 21 h, contra el Rayo Vallecano. I els altres dos catalans, l’Espanyol i el Girona, també tenen moltes ganes de lliga. Els de Diego Martínez començaran com a visitants a Balaídos aquest dissabte a les 17 h. Els gironins tornen després de tres anys quedant-se a les portes de l’ascens. La tercera ha estat la bona i els de Míchel han arribat per quedar-s’hi. El primer assalt els espera a Mestalla, diumenge a les 19.30 h.

Aquesta temporada la lliga tindrà una anomalia, i és que, durant els mesos de novembre i desembre s’haurà d’aturar per la celebració del mundial de Qatar. Per les altes temperatures del país amfitrió, el campionat del món no s’ha disputat a l’estiu com és habitual. I per tal que tots els jugadors puguin estar disponibles amb les seves seleccions, les lligues de clubs hauran de fer una pausa.

Vuitanta-dos dies després, els estadis de futbol es tornaran a omplir per veure els clubs estatals competir. Des d’avui, divendres, fins al 4 de juny de l’any que ve l’emoció està servida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)