Copa Catalunya

L’Olot, endavant, i el Peralada, eliminat

Copa Catalunya. Els olotins van superar l’Europa gràcies a un gol de Forgas, mentre que els xampanyers van caure en la tanda de penals

L’Olot va superar la segona eliminatòria de la copa Catalunya després de vèncer l’Europa (1-0). Un solitari gol d’Ernest Forgas va ser suficient per permetre als garrotxins avançar a la tercera eliminatòria i continuar preparant la lliga competint contra rivals ja de molt nivell. Forgas va aprofitar molt bé una centrada al segon pal d’Èric Callís per demostrar el seu olfacte i decantar la balança a favor del seu equip.

Un bon Peralada

El conjunt de l’Alt Empordà va plantar cara al Badalona Futur d’Oriol Alsina. De fet, els de Miquel Àngel Muñoz van aconseguir empatar el matx a zero i portar l’eliminatòria als penals. Els badalonins van estar més encertats i van deixar a la cuneta un Peralada que està mostrant molt bones sensacions durant la pretemporada.

JUGATS
Sant Andreu-Cornellà 2-2 (0-3)
Olot-Europa 1-0
Peralada-Badalona Futur 0-0 (2-4)
Castelldefels-Nàstic 0-1
AVUI
Badalona-Barça B 19.00 h
San Cristóbal-Prat 20.00 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)