2a divisió A

L’èxit de la perseverança del davanter

2a divisió A. El català Carlos Martínez, amb 36 anys, debuta a segona després d’anys de lluita i gols a segona B amb diversos equips

15 d’agost de 2022. Un dia que Carlos Martínez mai oblidarà. Després de 15 anys de carrera professional lluitant a tercera i a segona B, el català va debutar a segona, a LaLiga, amb 36 anys. Qüestió de perseverança i fe.

El mataroní havia passat per clubs de la categoria de bronze com l’Olot, el Vila-real B i l’Hèrcules. I havia deixat en la categoria, la seva marca personal, fent sempre un bon paper i arribant a anotar fins a 99 gols en nou cursos, deu més a la primera FEF, de nova creació.

Amb aquesta campanya, ja en farà quatre que Martínez defensa la samarreta de l’Andorra. Va arribar-hi el gener del 2020, és a dir, a la meitat de la temporada 2019/20, i va jugar dues temporades més en una segona B, que el 2021 es va convertir en la primera FEF. La passada campanya, l’ariet va aconseguir l’ascens a segona amb l’equip andorrà, l’única via que li quedava per tastar la plata. I el club no va dubtar a continuar confiant en el mataroní per al debut a la categoria.

En la jornada inaugural, l’Andorra es va desplaçar fins a Oviedo per disputar la primera jornada de lliga. A dos quarts de sis de la tarda el Tartiere estava preparat i Carlos Martínez, també. Amb el 10 a l’esquena, el davanter, com a titular, va fer realitat un somni. Després d’anys i gols en el futbol modest, per fi, podia pujar un esglaó més.

L’amargor abans que la dolçor

Abans de complir el somni, Carlos Martínez va haver d’endur-se dues decepcions jugant la promoció i les possibilitats d’endinsar-se en el futbol professional. La primera va ser amb el Vila-real B el curs 2015/16. Els groguets van quedar eliminats als quarts de final contra el Logroñés per culpa del valor doble dels gols en camp contrari (0-0 i 1-1). La segona va ser amb l’Hèrcules, la campanya 2018/19. Els alacantins van perdre la final del play-off contra la Ponferradina amb un resultat total de 4-1. Per fi, el curs passat, un ascens directe va permetre a Carlos treure’s l’espina i poder gaudir del moment, tot i els seus 36 anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)