2a divisió FEF

L’Olot rep el Barça Atlètic en el partit solidari per Càritas Garrotxa

El filial blaugrana visita el municipal (19h) en un nou duel dels de Manix Mandiola; tota la recaptació anirà destinada a Càritas Garrotxa

La Unió Esportiva Olot juga una pretemporada més l’amistós solidari per Càritas Garrotxa. El club suma ja dotze anys de conveni amb l’entitat social referència de la comarca, i aquest dimecres es disputarà el partit solidari davant el Barça Atlètic (19h). Estava previst que fos contra el Nàstic, el passat dimecres, però finalment serà contra el filial blaugrana. Tots els beneficis de taquilla aniran destinats a Càritas Garrotxa.

Els preus de les entrades seran els de cada temporada, 5 euros per a socis i 10 euros per a no socis. A més, s’habilitarà una fila zero perquè la gent que no pugui anar a l’estadi també pugui contribuir a la causa. L’Olot ha confirmat que continuarà lluint Càritas Garrotxa a la samarreta per dotzena temporada consecutiva.

El club espera que el camp estigui ple. “El motiu del partit és suficient perquè l’Estadi llueixi una gran entrada”, va assegurar Jordi Reyes, directiu de l’Olot. “Pensem que el futbol és la millor eina social que hi ha avui en dia i des de l’Olot practiquem un futbol diferent, un futbol amb un component social per demostrar que un altre futbol és possible”, va explicar el president Joan Agustí.

Esportivament, el partit no és poc atractiu, tal com va manifestar Jordi Reyes: “la visita del Barça Atlètic és un afegit més perquè sigui un èxit, el nostre equip també ens ha donat arguments esportius per venir”. La pretemporada dels olotins està sent més que positiva en sensacions, i està comptant amb visites d’entitat al municipal. El Nàstic serà el pròxim rival en la copa Catalunya, el diumenge 21 d’agost a les 19h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)