1a divisió

Casemiro ja és nou jugador del Manchester United

L’etapa de Casemiro al Real Madrid ja és història. El brasiler és nou futbolista del Manchester United. Tots dos clubs han fet oficial l’acord per al traspàs del migcampista, a l’espera del reconeixement mèdic. No s’especifica la xifra que pagaran els red devils, que rondaria els 70 milions d’euros més variables. Casemiro firmarà fins al 2026. Aquest mateix migdia, l’entrenador blanc, Carlo Ancelotti, ha confirmat que el migcampista volia marxar i provar un nou repte a la Premier League.

El brasiler va arribar al Real Madrid la temporada 2012/2013. En aquests anys, ha guanyat cinc Champions, tres lligues, una copa, tres supercopes d’Espanya, tres supercopes d’Europa i tres mundials de clubs. Tot plegat al costat dels seus companys inseparables al mig del camp: Toni Kroos i Luka Modric.

El Madrid ha informat que Casemiro s’acomiadarà del club blanc el pròxim dilluns 22 en un acte que se celebrarà a la ciutat esportiva (11.30h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)