1a divisió

Amb la mida presa

Madrid. Els blancs visiten Balaídos (22 h), on no perden des del 2014, buscant la segona victòria consecutiva a domicili

El Madrid visita Balaídos (22 h) en el segon partit de lliga. Els blancs buscaran la segona victòria consecutiva a domicili després de superar l’Almeria (1-2) en la jornada inaugural.

El conjunt blanc li té la mida presa, a l’estadi de l’equip de Vigo. L’última derrota del Madrid a Balaídos va ser el 2014, per 2-0. Des de llavors, set victòries i un empat. A més, sis victòries han estat per més d’un gol, amb algunes golejades. Sembla que els madrilenys han trobat la tecla per superar al Celta a domicili.

L’últim precedent va ser en la jornada 30 de la passada campanya, amb un resultat d’1-2 i en un partit amb la polèmica com a protagonista. L’àrbitre va assenyalar fins a tres penals a favor del Madrid. Els tres els va llançar Benzema, que en va convertir dos. El gol del Celta el va anotar Nolito.

Els d’Ancelotti arriben després de guanyar la primera jornada al camp de l’Almeria. Els blancs van ser capaços de remuntar l’1-0, amb gols de Lucas Vázquez i Alaba. El tècnic va presentar un onze amb força rotacions a Andalusia, però apunta a tornar als més habituals contra un sempre exigent Celta.

El conjunt gallec repetirà partit a casa. Va debutar a Balaídos contra l’Espanyol, en un partit en què se’ls van escapar els tres punts. Es van posar 2-0, però un penal absurd de Mingueza en l’últim minut que va transformar Joselu va deixar l’equip local amb un pam de nas.