Territorial

L’Estany mai falla a la cita

Torneig de l’Estany. La 53ena edició del torneig més antic de la demarcació s’enceta avui amb la disputa de les semifinals entre la Unió i l’Olot (19.30 h) i el Banyoles i el Girona B (21.30 h)

El clàssic més clàssic de la demarcació de Girona no podia faltar a la cita de l’estiu. El torneig de l’Estany, organitzat pel Banyoles, inicia avui la 53a edició a l’estadi Miquel Coromina i Moretó. Dividit en dos dies, avui se’n disputaran les semifinals entre el Figueres i l’Olot (a les 19.30 h) i el Banyoles contra el Girona B (a les 21.30 h).

Demà, els derrotats en els primers partits es veuran les cares per determinar la tercera i la quarta plaça del torneig (a les 19.30 h) i els guanyadors, per extreure’n el vencedor de l’edició (a les 21.30 h).

L’estiu passat, l’Olot es va endur el trofeu pispant-li l’honor a la Unió, el club que més copes té en el seu palmarès, amb setze en total. Els de la Garrotxa el segueixen amb onze, ja que, en els últims catorze anys, l’Olot ha guanyat nou vegades el torneig de l’Estany i en dos d’aquest anys no hi va participar (el 2009 i el 2012).

L’amfitrió, el Banyoles, guanyador en quatre edicions, no s’ha endut el seu propi torneig, que serveix de preparació als equips, des del 2006.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)