1a divisió FEF

Un tret de sortida apassionant

1a divisió FEF. La lliga arrenca amb el Barça Atlètic i el Sabadell rebent el Castelló i l’Amorebieta, respectivament. Demà el Cornellà visita el Real Unión i el Nàstic rep la UD Logroñés

Dos mesos i mig després de definir els quatre equips que pujaven a segona divisió A, la pilota tornarà a rodar a la primera divisió FEF, una categoria que continua en entredit perquè no s’ha fet cap gran pas perquè deixi de ser deficitària –l’únic que han aconseguit els clubs aquest estiu és que el play-off es jugui amb anada i tornada als camps dels participants–. En les condicions que hi ha, i un cop confirmat que Esport3 tornarà a emetre com a mínim un dels partits dels catalans cada jornada –en la primera jornada es veuran els del Barça Atlètic i el Nàstic–, els quatre representants catalans –un menys que el curs passat– comencen aquest cap de setmana el camí cap als seus objectius: el Barça Atlètic i el Nàstic buscaran l’ascens, el Cornellà la permanència i el Sabadell veurà fins on pot arribar després de reduir el pressupost aquest estiu. Tot en un grup diferent del curs passat, sense els andalusos però amb els equips del nord de l’Estat espanyol.

El primer dels catalans que s’estrenarà serà el Barça Atlètic, que rebrà aquesta tarda la visita del Castelló al Johan Cruyff (19 h, Esport 3) amb l’al·licient de veure una plantilla que gairebé s’ha renovat completament. Avui també serà el torn del Sabadell, que a les 21.30 h rebrà la visita de l’Amorebieta, un dels que han baixat de segona divisió A.

Demà al migdia el Cornellà debutarà a domicili al camp del Real Unión d’Irun (12 h) i a la tarda tancarà la jornada el Nàstic, que rebrà al Nou Estadi la visita de la UD Logroñés (19.30 h, Esport3).

Avui
Osasuna B-Atl. Balears 16.00 h
Barça Atlètic-Castelló 19.00 h (E3)
Múrcia-Calahorra 21.30 h
Sabadell-Amorebieta 21.30 h
Demà
Athletic Club B-la Nucia 12.00 h
Real Unión-Cornellà 12.00 h
SD Logroñés-Alcoià 12.00 h
Real Sociedad B-Eldense 12.00 h
Nàstic-UD Logroñés 19.30 h (E3)
Numància-Intercity 19.30 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)