2a divisió FEF

L’Olot goleja a l’Amer i posa fi a la pretemporada (0-7)

El conjunt dirigit per Manix Mandiola ha guanyat contundentment a l’Amer de Tercera Catalana (0-7). El resultat ha reflectit la superioritat del conjunt olotí que a la mitja part ja golejava per 0-3 a l’equip entrenat per Toni Aguilera. Jordi Xumetra ha sigut el gran protagonista de la primera meitat després d’anotar un hat-trick. El primer gràcies a una bona passada de Callís, el segon amb una definició picada per sobre del porter i, finalment, un u per u on el jugador de l’Estartit també ha aconseguit batre al veterà porter.

A la represa, els vermells-i-blaus han seguit amb la bona dinàmica de cara a gol i Ernest Forgàs ha agafat el relleu de Xumetra per anotar el segon hat-trick de la tarda. Josep Cerdà també ha vist porteria aprofitant una bona jugada d’estratègia d’Eloi Amagat. Al tram final, el porter local Marc Boix ha aturat un penal a Mamudu. L’Olot ja està a punt per a l’inici de la competició el pròxim dissabte a les 6 de la tarda a la Ciutat Esportiva Dani Jarque contra el filial de l’Espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)